VARMEPUMPE


Varmepumpe testet og produsert for norsk klima

Alle varmepumper levert av Bauer Energi er testet og produsert for norsk klima. Selv på en iskald vinterdag vil du oppleve effektiv oppvarming og stabil varme.
Med en varmepumpe blir varmen ekstremt jevn ettersom luften blir skjøvet rundt i etasjen med en vifte. Jo mer luftsirkulasjon, desto jevnere og bedre varme.

Spar opptil 70% på energiforbruket

Med varmepumpe kan du spare 50-70% av det totale energiforbruket til oppvarming, enten du fyrer med ved, strøm, olje eller parafin. I tillegg til å spare strøm har varmepumpene avanserte luftrensere som sjekker luftkvaliteten 24 timer i døgnet.

Både LG og Panasonic leverer modeller av optimal kvalitet, både når det gjelder effektiv oppvarming, strømsparing, luftrensing og elegant design. De nyeste modellene er laget spesielt for det nordiske klimaet.


 

Varmepumpe befaring og uforpliktende tilbud

Varmepumpe befaring / uforpliktende pristilbud får du enkelt gjennom vårt forhandlernettverk, som dekker hele Norge. Vi sørger for at du får en sertifisert og trygg installasjon.

Kontakt meg

Fordeler med varmepumpe

Varmepumper er forskjellige fra ovn, i den forstand at ovnen lager "ny" varme, mens varmepumpen henter varme som allerede finnes i omgivelsene.

  • Stillegående
  • Høy kvalitet
  • Lang levetid
  • Lavt energiforbruk
  • Svært god varmeeffekt
  • Bedre luftkvalitet
  • Miljøvennlig
  • Reduserer støv

Våre modeller er stillegående, har høy kvalitet og lang levetid. Den nye generasjon varmepumper har et lavt energiforbruk med høy virkningsfaktor (COP), som gir forbedret energisparing og bedre luftkvalitet . Dessuten sparer den miljøet. Samtlige modeller har et stort potensiale i å minske energiforbruket, og dermed også redusere utslipp av blant annet CO2. I tillegg gir de deg økt komfort, ikke bare ved varme, men også ved å redusere støvpartikler i ditt innemiljø. Avansert filterteknologi forebygger astma- og allergiplager.

Luftrensersystem som sjekker luften 24 timer i døgnet

Både LG og Panasonic varmepumper har innebygde avanserte luftrensere som sjekker luften i din bolig 24 timer i døgnet. Når støv og forurensing blir oppdaget, starter luftrensersystemet umiddelbart og renser luften i rommet.

En analyse av ditt boforhold er svært viktig, for å være sikker på å få mest mulig ut av varmepumpen. Er blant annet monteringen og plasseringen optimal, sammen med riktig valg av modell, kan du sikre deg store besparelser på din strømregning.